MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Pécs szelfi

#PécsSzelfi2023 Fotópályázat

2023.07.27 09:28
#PécsSzelfi2023 Fotópályázat

#PécsSzelfi2023 Fotópályázat.

Légy kreatív és mutasd meg, mi az, ami a hétköznapjaidat különlegessé teszi!

Mikor? 2023. szeptember 1. és október 1. között.

 

#PécsSzelfi2023! Fotópályázat - Rólad, Rólunk, Pécsről, Pécsiekről!

Ne csak mondd, mutasd is! Hajolj közelebb!

A nevezéshez KATTINTS IDE!

#PécsSzelfi2023 FOTÓPÁLYÁZAT - Portré, szelfi, vagy csoportkép! - Pillanatkép Rólad, Rólunk! - Ahogy Te látod!

Legyen tudatos, legyen "lelke", próbálj egyedi látásmódot belevinni a fotódba! Légy kreatív és mutasd meg, mi az, ami a hétköznapjaidat különlegessé teszi! 

Ez egy különleges lehetőség, hogy mi Pécsiek megmutassuk életünk, mindennapjaink, munkánk sokszínűségét az utókor, egymás és Magyarország számára.
Az elkészült képek lenyomatok lesznek az utókor számára Pécsről, Pécsiekről. Légy részese ennek a különleges pillanatnak. Ne csak mondd, mutasd is! Hajolj közelebb!

Pillanatkép 2023 őszéről! Rólad, Rólunk, Pécsről, Pécsiekről! Nem csak fotósok részére!

 

 

Hogyan tudsz nevezni a #PécsSzelfi2023 fotópályázatra?

A fotód lehet egy szelfi, portré vagy akár egy csoportkép, amely bemutatja, ahogy a mindennapi életben, vagy akár munka közben - a 2023. szeptemberi Pécsen érzed magad. A képek által kifejezheted az érzéseidet, gondolataidat, valamint azokat az élményeket, amelyek a városban való jelenléted során foglalkoztatnak. Ne egy gyorsan elkattintott szelfit küldj! A fotód legyen tudatos, legyen lelke! 

Fontos! A fotóidat 2023. szept. 1. és okt. 1. között kell készítened, Pécsett.

Nevezési határidő: 2023. október 1. vasárnap éjfél.

FOTÓ FELTÖLTÉS A NEVEZÉSHEZ ITT!

 

 

Nevezhetsz fekete-fehér, vagy színes fotóddal. Portréval, szelfivel, vagy egy csoportképpel is.

Készítheted saját magadról, vagy készíthetik rólad szeretteid, barátaid, munkatársaid! 

Legyen lelke, gondolata a fotódnak, legyen pillanatkép az utókor számára, 2023. őszéről.

Lehetsz #utcazenész a Széchenyi téren #felszolgáló belvárosi kávézóban #sportoló a PVSK-ból #vállalkozó az uránvárosi üzletedben #könyvtáros a Tudásközpontban #környezetvédő a Mecsekben #lelkes futó Tüskésréten  #tanár, vagy diák egy kertvárosi iskolában #nyugdíjas a Sétatéren olvasgatva # buszsofőr Tüke Busz járatán #gondozó a Pécsi Állatkertben #zöldségárus a Vásárcsarnokból #taxisofőr a vasútállomáson várva #kutyasétáltató a Tettyén...

A nevezéshez KATTINTS IDE!

Zsűri

A zsűri tagjai: Katona Jennifer, Körtvélyesi László (Körte), Marsalkó Péter, Nyári Fanny, Tistyán László. A zsűri az értélkelés során figyelembe veszi a fotók technikai minőségét, az érzelmek átadásának képességét, valamint azt, hogy mennyire tükrözik a pécsi emberek hétköznapjait, helyzetét, munkájukat. 

Katona Jennifer "2018 óta foglalkozom fotózással. Leginkább az esküvő, a portré, és a divatfotózás területén szereztem tapasztalatot az elmúlt években. Fotóim megjelentek már a Mob Journal, Marika, Selin Gmaro, The Hunter magazinokban. A fotózás során igyekszem az egyéniséget megragadni és átadni, szerintem minden pillanat magában rejti a csodát, amire fényképeken keresztül emlékezhetünk. A fotózásra hivatásként és szenvedélyként tekintek, a legjobb tudásom szerint igyekszem dolgozni." - Katona Jennifer

Körtvélyesi László - A mindenki által Körteként ismert pécsi fotóművész 1992-től tanított a Janus Pannonius Tudományegyetem szépművészeti tanszékén. Olyan kötetek illusztrálása fűződik a nevéhez, mint a 100 pécsi panoráma, A magyarországi németek népviselete, A történelmi séták Pécsett, a Körterotika, Rétfalvi Sándor emlékműkötete, a Vadászok, vadászotthonok. A Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Balett hivatalos fotósa.

Marsalkó Péter - Victor Vasarely- és Nívó-díjas, többszörös fődíjas fotóművész. Alkotásai között megtalálhatóak portrék, alkalmi fotók és a város különböző pontjairól készül pillanatképek is. Marsalkó Péter fotói elsősorban az emberi lélekre helyezik a fókuszt. Az emberi környezetről, kapcsolatokról és magáról az emberekről is szól.  

Nyári Fanny - Lassan egy évtizede szenvedélyem és hivatásom a fotózás. Divatportrékkal kezdtem, 2016-ban Dubaiban a Diva Creative Agency divatfotósa lettem. Jelenleg nagyobb hangsúlyt kap munkásságomban a lifestyle fotózás, a családok, gyermekek mellett pedig örök szenvedélyem maradt a női portré, amelyben a nőiességet, érzékiséget szeretem megörökíteni, ügyfeleim személyisége kihangsúlyozásával." - Nyári Fanny

Dr. Tistyán László - A #PécsSzelfi2023 fotópályázathoz kapcsolódó Civil Szelfi kutatás, felmérés szakértője. A Pécsi Közösségi Alaptítvány kurátora. A jogi diploma megszerzése után az ELTE-n szerzett szociológus diplomat. Szociológusként előbb a Pécsi Orvostudományi Egyetemen tanított, majd 1991-ben egyetemi kollégájával közösen megalapította a társadalomtudományi kutatásokkal foglalkozó Fact Intézetet, melynek vezetője ma is. Az egyetemen töltött évei alatt számos egészségügyi témájú szociológiai kutatásban vett részt. Az egyetemen szerzett kutatási tapasztalatai nyomán elkezdett foglalkozni az egészség közösségi aspektusaival. 

A nevezéshez KATTINTS IDE!

Díjazás

1-10. helyezett:

A zsűri érékelése alapján az első 10 helyett fotót a Fotoplus laborja nagyméretben kinyomatja. A 10 legjobb fotó ezután a Reggeliben és a Nappaliban is kiállításra kerül, így a közösség is megcsodálhatja a fotódat. 

A Fotópályázat zárórendezvényén a Reggeliben egy aukció is megrendezésre kerül, ahol ez a tíz fotó árverezésre kerül. Az ebből befolyó összeg az adott fotó elkészítőjéé lesz. 

Az összes beérkezett pályázatot feltöltjük a Pécs Szelfi Facebook oldalára. Természetesen Te is megoszthatod közösségi oldalaidon! Sőt, meg is köszönjük...! :) Tipp: használd a #PécsSzelfi2023 hashtaget!  

1. helyezett: 50.000Ft értékben képkidolgozás a Fotoplus-nál

2. helyezett: 30.000Ft értékben képkidolgozás a Fotoplus-nál

3. helyezett: 20.000Ft értékben képkidolgozás a Fotoplus-nál

FONTOS! KÉRJÜK OLVASD EL AZ ÉRVÉNYES PÁLYÁZATHOZ SZÜKSÉGES INFÓKAT!

Beküldhető fotók száma: Max. 1db fotóval tudsz nevezni.

Figyelem! A Pályázó a pályázat leadásával egyidejűleg elfogadja a nevezési feltételekben foglaltakat!

Fontos! Tartsd be a streetfotózásra vonatkozó szabályokat és törvényi előírásokat! A pályázó a pályázaton való részvétellel elismeri, hogy a feltöltött fénykép pályázaton történő felhasználásával harmadik fél jogait nem sérti, különös tekintettel fényképfelvételen esetlegesen szereplő személyek személyhez fűződő jogait és a szervezőket mentesíti az ilyen irányú vitás ügyekkel kapcsolatos felelősség alól.

Kérjük mielőtt leadod a pályázatot olvasd el a részletes nevezési feltételeket is! Itt: Nevezési feltételek!

Kérdésed van? Kérjük, hogy írj a kapcsolat@fotoplus.hu e-mail címre!

A nevezéshez KATTINTS IDE!

Hasznos infók, hogy ne maradj le semmiről!

A pályázat időtartama alatt figyeld a pályázattal kapcsolatos közleményeinket és frissítéseinket itt a #PécsSzelfi2023 facebook csoportban, hogy ne maradj le semmiről!


Vegyél részt Te is a fotópályázat megnyitó rendezvényén!

#PécsSzelfi2023 - Fotópályázat Rólad, Rólunk, Pécsről, Pécsiekről!

Ne csak mondd, mutasd is! Hajolj közelebb!

Időpont:  2023. szeptember 13. szerda 17:00

Helyszín:  Reggeli - 7621 Pécs Király utca 23-25.

Mi várható? A fotópályázat apropója, zsűri bemutatása, fotózási tippek, "pécsi arcok" közös fotózása fotósokkal.

Részletek és jelentkezés itt: KATTINTS IDE!


Amit tudni érdemes a Pécs Szelfiről! Az Európai Unió "Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek” címmel kiírt pályázatán a Pécsi Közösségi Alapítvány a "Civil pulzus a városmonitoring eszközével" című programja kedvező elbírálásban részesült. A Pécs város társadalmának fejlesztését szolgáló program központi eleme négy "Civil Szelfi" megvalósítása 24 hónap alatt. A négy "szelfi" köré kísérő programokat és rendezvényeket szervezünk. A Pécsi Közösségi Alapítvány egy híd, mely összeköti a pécsi álmokat a valósággal, a lehetőségeket a kibontakozással.

Mi is az a "civil szelfi"?  A kérdőívek, "szelfik", a pécsi emberek céljait, nehézségeit, lehetőségeit, kapcsolódásait térképezik fel.  Mindegyik "civil szelfit" 1-1 egy fotópályázat is kíséri. 

A Pécs Szelfi sokak munkájával és sok pécsi összefogásával fog megvalósulni. A Fotoplus Csapata mindent megtesz, hogy szakértelmünkkel hozzájáruljunk a #PécsSzelfi2023 program sikeréhez! 

Ne csak mondd, mutasd is! Hajolj közelebb Te is! Nevezz a fotópályázatra! :)

Nézd meg a #PécsSzelfi2023 nyitórendezvényét itt!

Mikor? 2023. szeptember 13-án szerdán 17:00 órakor.

Hol? Reggeli - Pécs Király utca 23-25.

A Civil Szelfi és a #PécsSzelfi 2023. nyitórendezvénye!

forgalmazott márkáink