MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Szűrés

Használt termékek

Használt termékek értékesítése a Fotoplus-nál!

Miért ajánljuk? 72 órás garanciát biztosítunk, illetve a használt termékeink szinte kivétel nélkül Magyarországon kerültek forgalomba.

A weboldalunkon megjelenített használt termékek budapesti üzletünkben tekinthetőek meg, próbálhatóak ki és vásárolhatóak meg. Online rendeléseket sajnos nem áll módunkban elfogadni, vásárlás előtt kérjük a kiszemelt termékek személyes megtekintését és kipróbálását.

Használt cikkek beszámítása

Jelenleg használt cikkek beszámításával és/vagy bizományos értékesítéssel foglalkozunk abban az esetben, amennyiben új eszközök vásárlása van nálunk tervben.

Kérjük küldje el a beszámításra szánt termék pontos leírását, állapotát és származását e-mail-ben a 2ndhand@fotoplus.hu-ra.

Kizárólag hivatalos hazai viszonteladó partnertől származó eszközöket áll módunka beszámítani.

Ezt követően egy válasz e-mailben tájékoztatjuk az általunk ajánlott beszámítási árról.

Az üzlet megkötése előtt, értéktől és állapottól függően kérhetjük a termék szakszerviz által történő bevizsgálását – természetesen a saját költségünkre és mi ügyintézésünk alatt.

A szerviz a termék hibátlan működését megerősítő állásfoglalása után kerülhet sor a felvásárlásra és szerződéskötésre.

Kérdése van? Nagyon szívesen segítünk!

Amennyiben nálunk szeretne új eszközt, felszerelést vásárolni, kérje a használt termékei eladásával kapcsolatban tájékoztatásunkat a 2ndhand@fotoplus.hu címen. Az adásvétel lebonyolításában dedikált kollégánk – János Zoltán - nyújt segítséget Önnek.

FIGYELEM! A megnövekedett beszámítási igények miatt a válaszidő meghosszabbodhat. Természetesen továbbra is igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni Önnek. Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Nagyon szívesen segítünk! Használt termékek adásvételének lebonyolításában dedikált kollégánk – János Zoltán - nyújt segítséget Önnek a 2ndhand@fotoplus.hu e-mail címen!

forgalmazott márkáink