MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Bemutatkozás

Fotoplus - Több mint egy szaküzlet! | Szerelmünk a fotózás! | Tradíció. Szakértelem. Szenvedély.

Filozófiánk központi eleme a segítő és pozitív hozzáállás. Életünkben fontos értékek a megbízhatóság, a szakértelem és a feddhetetlen üzleti működés. Munkánk során örömöt jelent számunkra, ha segíteni tudjuk a fotográfusok és filmkészítők munkáját, szenvedélyét.

Fotoplus Kft. 1990 alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő átlátható, adó-, köztartozás mentes vállalat. Korrekt, megbízható, együttműködésre irányuló stratégiánknak, kollégáink munkájának, Partnereink bizalmának köszönhetően cégünk az elmúlt évtizedek alatt a magyar fotós piac meghatározó, top szereplőjévé vált. 

Minőségi fotó- és videótechnikai termékeket értékesítünk. Profi fotósok, filmkészítők, szakcégek, fotózás iránt érdeklődő magánszemélyek, költségvetési intézmények, illetve különböző kreatív iparágban dolgozó szakemberek részére.

A pécsi központi raktárunk és irodánk mellett Budapesten és Pécsen saját szaküzletekkel rendelkezünk, ahol képzett szakértő fotós munkatársaink barátságosan segítenek neked. A budapesti PRO fotószaküzletünkben személyesen, több ezer termék közül válogathatsz. 

 

Budapesti szaküzletünk: 1117 Budapest, Nádorliget u. 7/b.

Pécsi szaküzletünk: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 7.

A Fotoplus a Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Ricoh, Sony, DJI márkák hivatalos hazai forgalmazója. Illetve a szakmában ismert minőségi kiegészítők - többek között a Manfrotto, Lowepro, Lastolite, Colorama, Gitzo, Avenge, Tamron, Sandisk, Sigma termékek - hivatalos, szerződött viszonteladója.

Professzionális fotólabor Képkidolgozás, poszter, vászonkép, fotóköny. különböző fényképes ajándéktárgyak készülnek profi laborunkban. A rendelésed online felületen is leadhatod és országosan házhoz szállítjuk. Pécsi üzletünkben helyszíni expressz képkidolgozási, igazolványkép készítési szolgáltatással is várunk. 

Ismerjük meg egymást! :) Fontos számunkra, hogy a fotográfusokkal és filmkészítőkkel közvetlen és barátságos kapcsolatot építsünk ki. Várunk Téged is jó hangulatú fotós szakmai rendezvényeinken, bemutatónapjainkon, fotós versenyeinken, online előadásainkon és szaküzleteinkben. 

forgalmazott márkáink