MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Rendezvények

Panasonic - Tesztnap és Lumix S9 / S5 II bemutató az Olimpiai Kvalifikációs Sorozaton!

Panasonic
Sportfotózás
Filmkészítés
Szűrés törlése
Panasonic - Tesztnap és Lumix S9 / S5 II bemutató az Olimpiai Kvalifikációs Sorozaton!

Mikor volt? 2024. június 20-én, csütörtökön.

Hol volt? Olimpiai Kvalifikációs Sorozat - Ludovika Campus - Orczy-kert

Miről szólt? Közös fotózás / videózás, Panasonic Lumix éles teszt lehetőség az Utcai sportok olimpiai fesztiválján. 

Ilyen volt...! :)

Szeretnél az elsők közt értesítést kapni fotós, videós szakmai rendezvényekről? 

Töltsd ki az értesítési űrlapunkat! 

Ehhez KATTINTS IDE!


Panasonic fotós & filmes szakmai nap | Új Lumix S9 / S5II / S5II X bemutatónap | Itt: Olimpiai Kvalifikációs Sorozat: Utcai sportok olimpiai fesztiválja - Budapest - Ludovika Campus | 2024. június 20. csütörtök

Csatlakozz Te is ehhez a különleges fotós és videós rendezvényhez!

Fókuszban az új Lumix S9 és a Lumix S5II, S5II X | Szakmai találkozó, éles teszt lehetőség. 

Vedd kézbe és próbáld ki élesben az új Panasonic Lumix S9-et, illetve a Lumix S5II, S5II X fotó-videó hibrid fényképezőgépeket!

Riderek, skaterek, b-boyok, b-girlök, sportmászók! Get ready! Budapesten csap össze az extrémsportok krémje, hogy megváltsák a jegyüket Párizsba, onnan pedig a csillagok közé. Tarts velünk ebben az igazi fúziós élményben, amely egyesíti a sportot, a zenét, a divatot és a művészet.

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat 2024 Budapest - Utcai sportok olimpiai fesztiválja 

Ismerd meg a breaking, sportmászás, gördeszka, és a BMX freestlye világának csúcsát! Budapest ad otthont a lenyűgöző kvalifikációs események második állomásának. Légy részese a történelemnek! 

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság új, két fordulós hagyományteremtő kezdeményezése, amelyben a városi sportok kiválóságai versenyeznek egymással. Idén a BMX freestyle, a street- és park gördeszka, a breaking, és a boulder, a speed, valamint a lead sportmászás kategóriáiban versenyeznek a legkiválóbb sportolók.

A két részes sorozat első fordulójára május 16. és 19. között került sor Sanghajban, ezt követi a budapesti rendezvény június 20-23 között. A versenyzőknek mindkét eseményen teljesíteniük kell ahhoz, hogy kijussanak az idei évi nyári olimpiára. 

A verseny az utolsó megmérettetés Párizs előtt, az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat 464 sportolója közül több, mint 150 juthat ki a Párizsi Olimpiai játékokra, az adott sportág kvalifikációs rendszerének megfelelően. A négy sportág legjobbjai egy városi parkban, fesztiválszerű keretek között versenyezhetnek.

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat nem hagyományos szurkolói élményt kínál. Ludovika Campus egy vibráló városi parkká alakul át, ahol a sportok keverednek a zenével, a művészettel és a kultúrával, egyedülálló helyszínt teremtve az olimpiai kvalifikációs sorozat nagyszabású döntőjének. Egyszerre kínál vibráló fesztiváltapasztalatot, felejthetetlen sport és sportolási élményt mindenkinek, aki június 20-23. között ellátogat a budapesti Ludovika Campusra.

Családi programod is lehet...! :)  Amíg Te a fotós, videós rendezvényen veszel részt, a család többi tagja a nézőkkel együtt szurkolhat a versenyzőknek. A belépés díjmentes mindenki számára. 

 

   

Hogyan tudsz részt venni ezen a Panasonic rendezvényen?

A rendezvény díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Tervezett létszám: 30 fő

A rendezvény időpontja: 2024. június 20. csütörtök

Helyszín: Budapest - Ludovika Campus - Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Kiket várunk? Elsősorban azokat akik szeretnék kipróbálni, megnézi, kézbe venni, élesben tesztelni az új Panasonic Lumix S9 és a fotó-videó hibrid S5 II / S5 II X fényképezőgépeket. 

  A jelentkezés leadása még nem jelent regisztrációt! 

  Sikeres regisztrációt követően értesíteni fogunk!

   

  Figyelem! Az eseményen fényképek, videófelvételek készülnek, amelyek a rendezvény szervezőinek és partnereinek a közösségi csatornáin, weboldalain megjelenhetnek. Részvétel saját felelősségre, a rendezvényen elmondott szabályok betartásával lehetséges! A résztvevők ezt a jelentkezéssel tudomásul veszik és elfogadják. 

  A tervezett program:

  14:15-14:30 - Érkezés, regisztráció. 

  14:30-15:30 Lukács Dániel  - Gyakorlati tapasztalatok az új Lumix S9-ről és az S5II / S5II X-ről. A közös fotózáshoz, videózáshoz tippek, tanácsok. Objektív választás, fényképezőgép beállítás. 

  15:30-16:00 - Kötetlen szakmai beszélgetés, tapasztalatcsere, illetve a demó termékek átvétele. Tedd fel a kérdéseid a Panasonic Magyarország és a Fotoplus szakembereinek! A demó termékeket a rendezvényre személyi igazolvány leadásával tudjuk átadni. 

  16:00-18:30 - Közös fotózás és videózás az Olimpiai Kvalifikációs Sorozaton. (Gördeszka Férfi Street Selejtezőn és további kísérőprogramokon, részletek hamarosan.)  

  Hasznos információk:

  Találkozó, programok kezdete: A résztvevőknek e-mail-ben küldjük a pontos helyszínt, információt a találkozóról!

  Hasznos linkek: 

  Kísérők: Hozd magaddal a családod, barátaid! Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatra a belépés mindenki számára díjmentes. A családod többi tagjának, barátoknak is szuper program lehet! 

  Mit hozz magaddal? A fényképezőgéped feltöltve, szabad hellyel a memóriakártyán... :) A kipróbálni, használni kívánt vázzal kompatibilis memóriakártyát.

  A rendezvény hivatalos szabályzata szerint: "A Rendezvény területére ételt és italt bevinni tilos, de NE AGGÓDJ! Több vízivó pontot helyezünk el a rendezvény területén, ahol fel tudod tölteni a kulacsodat. Számos vendéglátó ipari egység vár finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal"  

  Tipp: Indulás előtt tervezd meg az utat, menetidőt. 

  Parkolás: Az autóval érkezők a környező - hétköznap díjköteles - utcákban parkolhatnak (azonban elképzelhető, hogy ez nem lesz könnyű feladat, érdemes időben, ráhagyással érkezni

   

  Infók az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatról

  Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat a Nemzetközi Olimpiai bizottság új, hagyományteremtő kezdeményezése, amelyben a városi sportok kiválóságai mérkőznek meg egymással. Idén a BMX Freestyle, a break, a gördeszka és a sportmászás legjobbjai juthatnak ki a Párizsi Olimpiára; amely előtt az utolsó megmérettetés a budapesti Olimpiai Kvalifikációs Sorozat.

  A sorozat első fordulóját Sanghajban május 16-19. között rendezik meg, a másodiknak pedig Budapest ad otthont június 20-23. között a Ludovika Campuson. Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozaton 464 sportoló vesz részt, hogy az egyes állomásokon szerzett pontjaival kiharcolja a részvételt a XXXIII. Nyári Olimpiai Játékokon. A mezőny tagjai közül Budapesten több, mint 150-en biztosíthatják be a helyüket a párizsi olimpiára. A sportolók Sanghajban és Budapesten maximum 50-50 (tehát összesen 100) pontot szerezhetnek BMX freestyle-ban, sportmászásban és breakingben, ez alapján alakul ki a végső sorrend, amely eldönti az olimpiai kvóták sorsát. A gördeszka pontrendszere ettől némileg eltér: a pontok egyharmadáért korábbi versenyeken küzdhettek, a maradék kétharmadot pedig Sanghajban és Budapesten szerezhetik meg a sportolók.

  BMX Freestyle: Skatepark legalapvetőbb elemei: 1. Negyedív (quarter pipe): Egy olyan elem, mely az ég felé repíti a Bmx-est, aki a negyedívből kirepülve trükköt csinál, majd visszaérkezik rá. 2. Ugrató-doboz (funbox): Egy ugrató, melynek az ívéből a BMX-es félig az ég felé, félig pedig a leérkező felé repül, közben trükköt csinál, majd ezt követően leérkezik. Csúszó korlát (rail): Egy korlát, mely szinte teljes mértékben az utcai korlátok mására készül, ezeken a különböző „peg”-ek használatával lecsúsznak a sportolók.

  Gördeszka: A gördeszka az egyik legelterjedtebb extrémsport. A freestyle-nak három fő ága van: vert (félcső), street (utca), park (medence, pool). Napjainkban a vert kevéssé népszerű, így a street és a park váltak olimpiai versenyszámmá. A street pályák utcákat idéznek, amelyeken lépcsők, korlátok, padkák, padok, rámpák és ezek végtelen kombinációja lelhető fel. A verseny menete: 2×1 perces egyéni menet, amelyek közül a jobbik számít, majd 5×1 trükk, amelyek közül a két legmagasabb pontszám számít. A park pályák medencére emlékeztetnek, de sok extra elemmel rendelkeznek. A park versenyzőknek 4×45 másodperces meneteket kell menniük, amelyek közül a legmagasabb pontszámú számít. Egyéni sportág, a versenyzők nem csapatban versenyeznek, saját tudásukat, felkészültségüket, kreativitásukat mutatják be, a pályaelemeket a lehető legegyénibb módokban felhasználva.

  Breaking: A breaking egy erő- és akrobatikus elemekkel tűzdelt táncsport, amely a hetvenes évek New Yorkjában, a hiphop kultúra részeként alakult ki. Először 2018-ban szerepelt olimpiai sportágként a Buenos Aires-i ifjúsági Olimpián. A táncsport mozdulatait négy csoportra lehet bontani. A power moves az erő- és akrobatikus mozdulatok – például a szaltó, a helikopter és a fejen forgás – gyűjtőneve, a top rock a konkrét tánclépéseket fogja össze, a foot work a talajon elvégzett lábmunka, a freeze pedig gyakran hihetetlen, nyakatekert mozdulatok kitartása. A pontozóbírók a sportág esetében nem csupán a b-boyok és b-girlök technikáját, a bemutatott elemeik sokszínűségét figyelik, hanem a kreativitásukat, az előadásmódjukat, a rögtönző képességüket és azt is, hogy meg tudják-e mutatni a szólóikon keresztül a személyiségüket. Jelenleg a táncsportok közül egyedül a breaking az, amely olimpiai szerepléshez jutott. 

  Sportmázsás: A sportmászás 2020 óta olimpiai sportág, amelynek versenyszerű formája jellemzően épített műfalakon zajlik. Három versenyszámában indulhatnak a sportolók: boulder, nehézségi- és gyorsmászás. Boulder mászás: Négy méter magas falakon, kötélbiztosítás nélkül hajtanak végre jó koordinációt és egyensúlyérzéket erővel ötvöző mozdulatokat a versenyzők. Az esetleges eséseket a fal lábánál elhelyezett szivacs tompítja. Gyorsasági mászás: A versenyzők egy sztenderd, 15 méter magas falon, kiépített útvonalon másznak fel kötélbiztosítással. Ez a versenyszám a mászók 100 méteres sprintje: kizárólag a gyorsaság számít. A fogások a világ minden gyorsmászó falán milliméterre pontosan ugyanott helyezkednek el, így az idők összemérhetőek. Nehézségi mászás: A nehézségi mászás a “királykategória” a sportágban. Ez áll a legközelebb a természetes sziklákon zajló sportmászáshoz. Versenyenként eltérő típusú műfalakon, újabb és újabb útvonalakat építve rendezik. A mászók kötélbiztosítással versenyeznek. A helyezettek sorrendjét az dönti el, hogy ki milyen magasra jut.

   + Exta kísérőprogramok - Urban Festival: A sportesemény kísérőrendezvénye, az Urban Festival keretében a hip-hop, rock, surf-punk kapcsolódó zenei irányzatok mutatkoznak be a színpadon, ahol lesz többek között dj battle és beatbox show is. Az eseményre kilátogató nézők kipróbálhatják magukat az egyes sportágakban, ugyanis a hazai sportági szövetségek oktatással, sportszer-kipróbálási lehetőséggel, tanácsadással és egyéb programokkal készülnek, amire minden résztvevőt szeretettel várnak nemtől, tudásszinttől és kortól függetlenül.

  A magyar csapat sportolói

  Instagram

  Instagram

  Instagram

   

  A Ludovika Campus ad helyet az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatnak június 20-23. között. A létesítmény több szempontból is tökéletes az esemény megrendezésére: nemcsak könnyen megközelíthető, de városi parkjával és sportcsarnokaival igazi autentikus közeget biztosít a városi sportok szerelmeseinek.

  A Ludovika Egyetemi Sportközpont magába foglal egy bemelegítő csarnokot és egy multifunkcionális sportcsarnokot is, ami így megfelelő infrastruktúrát nyújt a sportágak képviselőinek. Az eseményre olimpiai szintű pályákat épít fel a szervező gárda, így az versenyzők a legmagasabb színvonalú körülmények között mérkőzhetnek meg egymással, három falmászó- két gördeszka- egy break aréna- és egy BMX freestyle pályán.

  Szervezők

  Fotoplus

  A Fotoplus hivatalos hazai Panasonic Lumix Pro Dealer. Csatlakozz Te is a #Fotoplus és a #Panasonic közösségez!

  Ismerd meg személyesen munkatársainkat, aki a fotós-, filmkészítő Partnereink, Barátaink munkáját segítik. Munkánk során örömöt jelent számunkra, ha segíteni tudjuk a fotográfusok és filmkészítők munkáját, szenvedélyét. Filozófiánk központi eleme a segítő, pozitív és barátságos hozzáállás. Mi ebben hiszünk! :)

  Lukács Dániel - Panasonic Lumix nagykövet

  Lukács Dániel, többszörös WEVA díjazott esküvői filmes, Panasonic Lumix Nagykövet. "Azon szerencsések közé tartozom akik elmondhatják magukról, hogy a hobbijuk a munkájuk is. Munkáim során mindig arra törekszem, hogy olyan szolgáltatást nyújtsak amit én is elvárnék mint megrendelő. Legyen szó esküvői filmről, reklám filmről vagy fotózásról, igyekszem az adott helyzetben a maximumot kihozni magamból."

  Panasonic Lumix S9 & Lumix S5II & Lumix S5II X - Vedd kézbe és próbáld ki élesben!

  Miért új LUMIX S9 kompakt, full-frame, tükör nélküli fényképezőgép a Fotoplus-nál!

  A kb. 24,2 megapixeles full-frame CMOS-érzékelő, amely megegyezik a LUMIX S5II érzékelőjével, és a legújabb képfeldolgozó részletgazdag, természetes tónusú tartalmat rögzít. Ráadásul, a fényképezőgép PDAF (fázisérzékelős autofókusz) funkcióval rendelkezik, amely kiváló témakövetést biztosít, az Active I.S. funkció pedig még kézből történő fényképezés esetén is jelentősen csökkenti a fényképezőgép rázkódásából eredő elmosódást, így a felhasználók bármilyen helyzetben magabiztosan fényképezhetnek.

  A LUMIX S9 lehetővé teszi az alkotók számára azt is, hogy a népszerű REAL TIME LUT funkcióval a fényképezőgép vázán található új, "LUT" gomb segítségével könnyedén élvezhessék a népszerű, klasszikus vagy egyedi színstílusokat a kamerán belül.

  Ezenkívül az új LUMIX Lab alkalmazással az alkotók egyedi LUT színfájlokat fejleszthetnek saját okostelefonjukon. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók könnyedén létrehozhatják és megoszthatják egyedi fényképeiket és videókat anélkül, hogy utólagos számítógépes szerkesztésre lenne szükségük, így tovább bővülnek a kreatív lehetőségek. Az új alkalmazással még gyorsabb az adatátvitel a fényképezőgép és az okostelefon között.

  A LUMIX S9 bevezeti az új MP4 Lite felvételi formátumot. Az Open Gate 4:2:0 10 bites, 30p/25p formátumban történő felvételkészítéssel az alkotók kiváló minőségű videókat rögzíthetnek az okostelefonok számára optimális formátumban, és a LUMIX Lab alkalmazással könnyedén átméretezhetik a képarányokat a közösségi média igényeinek megfelelően. Ennek az új, egyszerűsített szerkesztési munkafolyamatnak köszönhetően a tartalomkészítők útközben is könnyedén készíthetnek felvételeket és oszthatják meg azokat.

  A Panasonic célja, hogy a LUMIX S9 segítségével új, élvezetes fotózási élményt kínáljon az alkotóknak, zökkenőmentessé és felhasználóbaráttá téve az utat a pillanat megörökítésétől a világgal való megosztásig.

  A LUMIX S sorozat első kompakt modellje, amely a kisméretű és könnyű testet kiváló képminőséggel ötvözi.

  • A kompakt és könnyű váz súlya körülbelül 403g*3
  • A kb. 24,2 megapixeles, full-frame CMOS-érzékelő és a legújabb képfeldolgozó erőteljes képalkotási teljesítményt nyújt.
  • Továbbfejlesztett, valós idejű témafelismerés AF PDAF (fázisérzékelős autofókusz) funkcióval a pontosabb témakövetési teljesítmény érdekében.
  • A kategória vezető képstabilizáló technológiája: 5 tengelyes Dual I.S.2 (6,5 fokozat*4), Body I.S. (5 fokozat*5) és Active I.S. kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, amikor járás közben fényképez. A perspektivikus torzításkorrekcióval és az E-Stabilization (Video) funkció High módjával most még stabilabb felvételek készíthetők menet közben is.
  • Új, okostelefonra optimalizált MP4 Lite formátum Open Gate videomóddal
  • Szabadon elforgatható hátsó képernyő a rugalmas felvételkészítéshez minden szögből

  Új LUMIX Lab alkalmazás a könnyed csatlakozásért

  • Fényképek és videók nagy sebességű átvitele fényképezőgépről okostelefonra.
  • Lehetővé teszi a felhasználók számára az egyedi LUT-fájlok egyszerű létrehozását és okostelefonról a fényképezőgépre történő átvitelét, hogy mindenki kedvenc színváltozataival dolgozhasson.
  • A népszerű alkotók LUT-jai is letölthetők és használhatók az alkalmazásból.
  • Gyorsan és egyszerűen szerkeszthető, közösségi médiamegosztásra optimalizált MP4 Lite videófájlok.

  REAL TIME LUT a kreatív kifejezés még szélesebb tárháza

  • Teljesen testre szabható LUT színfájlok tölthetők a kamerára a kreatív felvételek készítéséhez
  • Külön LUT gomb a fényképezőgép vázán a LUT beállítások közvetlen eléréséhez
  • Hozzáadott átláthatóságszabályozás és szemcsézett hatás a még nagyobb kreativitáshoz.
  • Egyszerre akár 2 LUT fájl is alkalmazható

  Miért a Lumix S5 II / S5 II X a sokoldalú hibrid fotó-, videó hibrid full-frame tükör nélküli fényképezőgép (kamera) rendszer?

  A fotó- és videófelvételek készítésében egyaránt hihetetlen teljesítményt nyújtó, lenyűgözően könnyű és hordozható, L-Mount rendszerű fényképezőgépek a legambiciózusabb alkotók igényeit is kielégítik, miközben kivételes ár-érték arányt képviselnek.

  Mindkét modell egy újonnan kifejlesztett 24 megapixeles, 35 mm-es, full-frame CMOS-érzékelő és képalkotó rendszer köré épül. Az érzékelő támogatja a LUMIX fényképezőgépeknél először alkalmazott hibrid fázisérzékelős autofókuszt, míg az új képalkotó rendszer kiváló képminőséget és nagy bitrátájú videóteljesítményt biztosít.

  Fázishibrid autofókusz hiperaktív felvételekhez. Az autofókusz legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság. Az új fázishibrid autofókusz gyors és pontos működésével a legproblémásabb, több témát tartalmazó képsoroknál, és még ellenfényben vagy félhomályban is hatékonyan segíti a jelenet rögzítését

  Az új Aktív I.S. segítségével járás közben is készíthető felvétel. A kamerarázkódás érzékelésével, valamint a korrekciós arányok optimalizálásával az Aktív I.S. még az elődei képességeit kb. 200%-kal* meghaladó kamerarázkódást is képes kompenzálni. Hőszabályozó képesség a méretkorlát nélküli képrögzítéshez 4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p korlátlan felvételi idő* Az S5 modellel egyenértékű kompakt váznak köszönhetően a LUMIX S5II új, optimalizált hőleadása erőforrás-igényes képrögzítés (pl. 4K feletti és HFR videók) esetén is hosszabb felvételeket tesz lehetővé.

  A LUMIX mindig kimagasló képminőségre törekszik. Az új feldolgozó rendszer valósághűbb színeket, nagyobb felbontást és természetes térhatást eredményez, valamint a Dual Native ISO technológiával együtt még rendkívüli érzékenységnél is hatékonyan csökkenti a képzajt, gyönyörűen megjelenítve a legsötétebb területeket. 

  Egyszerű fényelés VALÓS IDEJŰ LUT táblával. A LUT-korrigált fotók és videók speciális szoftver nélkül, a készüléken belül rögzíthetők. A géppel a felhasználó még különösebb képszerkesztési gyakorlat nélkül is tetszőlegesen kiterjesztheti képi kifejezőképességét. 

  Ellenálló váz a legkülönfélébb időjárási viszonyokra. Ez a gép a legkülönfélébb időjárási körülmények között használható. Az ellenálló magnéziumötvözetből öntött váz, valamint az összeeresztések, tárcsák és gombok tömítése por- és cseppállóságot eredményezett. A két kártyahely (mindkettő UHS-II) támogatja a váltott felvételt, a biztonsági mentést, vagy az adott memóriakártyához rendelt felvételt; a 2200mAh kapacitású akkumulátor pedig hálózaton vagy USB-n keresztül is tölthető.

  A Lumix S5 II X plusz funkició az S5 II-höz képest:

  A LUMIX S5II X képes 5.8K Apple ProRes felvételek rögzítésére SSD-re HDMI-n vagy USB-n keresztül, valamint ALL-Intra felvételre. Emellett az S5IIX támogatja az Apple Pro Res RAW videokimenetet az Atomosra. Támogatja továbbá a vezetékes és a vezeték nélküli IP-streaminget és az USB-netmegosztást.

  Teljesen fekete megjelenésével a LUMIX S5 II X lehetővé teszi, hogy az alkotó az általa használt eszköztől elvonatkoztatva engedhesse át magát a rögzíteni kívánt témának. A gép felvételi környezettel harmonizáló külleme a művészi alkotást elősegítve kizárja az íriszre és a képérzékelőre jutó fényvisszaverődéseket. 

  LUMIX S5IIX képes RAW videóadatok kiküldésére HDMI kapcsolaton keresztül, amely ProRes RAW formátumba menthető az ATOMOS NINJA V+, NINJA V és Shogun CONNECT HDR monitor-felvevő készülékkel. A Blackmagic RAW rögzíthető Video Assist 12G HDR segítségével is.

  A LUMIX S5 II X támogatja a képrögzítést USB-csatlakozású SSD-re, valamint az arról történő lejátszást. Emellett a ProRes 422 HQ (max. 1,9 Gb/s) és 4:2:2 10-bit ALL-Intra közvetlen SSD-re rögzítésének képessége a hordozhatóság és az adatkezelési kapacitás növelésével tovább fokozta a biztonsági mentés és utófeldolgozás hatékonyságát is.

  Élő adás bármikor, bárhonnan Kedvelt videoközvetítési eljárásával továbbíthatja friss anyagát valós időben! Szabadtéren a vezeték nélküli élő videoközvetítés (RTMP/RTMPS) egyszerűen beállító a LUMIX Sync alkalmazással. Beltéren a rendkívül stabil vezetékes élő közvetítés (RTP/RTSP) is használható.

  3 év garanciával itt a Fotoplus-nál!
  24.2MP Full-Frame CMOS érzékelő
  6K30p 4:2:0 10-bites videófelvétel
  C4K/4K60p 4:2:2 10-Bit korlátlanul
  3,68m-Dot 0,78x nagyítású OLED LVF
  3,0" 1,84m-Dot Tilt/Free-Angle Touch-LCD
  779 pontos fázisérzékelő AF rendszer
  5 tengelyes Sensor-Shift képstabilizálás
  ISO 100-51200, akár 30 fps felvételkészítés
  Kettős UHS-II SD-nyílás; Wi-Fi és Bluetooth

  Cikkszám:
  599-DC-S5M2E
  ingyenes szállítás
  Raktáron
  799 700 Ft

  3 év garanciával itt a Fotoplus-nál!
  24.2MP Full-Frame CMOS érzékelő
  6K30p 4:2:0 10-bites videófelvétel
  C4K/4K60p 4:2:2 10-Bit korlátlanul
  3,68m-Dot 0,78x nagyítású OLED LVF
  3,0" 1,84m-Dot Tilt/Free-Angle Touch-LCD
  779 pontos fázisérzékelő AF rendszer
  5 tengelyes Sensor-Shift képstabilizálás
  ISO 100-51200, akár 30 fps felvételkészítés
  Kettős UHS-II SD-nyílás, Wi-Fi és Bluetooth
  Időjárásálló konstrukció

  Cikkszám:
  599-DC-S5M2XE
  ingyenes szállítás
  Raktáron
  899 700 Ft
  2024.06.05

  Érvényes: 2024.07.31. szerda éjfélig Panasonic Lumix S9 vázakra / kitekre és a promócióban szereplő Panasonic Lumix objektívek együttes vásárlása esetén. 

  Típusa: csomagajánlatok kuponkód kedvezménnyel.

  Kik vehetik igénybe? Magánszemélyek és cégek egyaránt!

  Kérdésed van? Írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címünkre!

  2024.06.05

  Érvényes: 2024.07.31. szerda éjfélig a promócióban szereplő Panasonic Lumix termékekre. 

  Típusa: kuponkód kedvezmény. 

  Kik vehetik igénybe? Magánszemélyek és cégek egyaránt!

  Kérdésed van? Írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címünkre!

  forgalmazott márkáink