MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Akciók és kedvezmények itt a Fotoplus-nál!

Panasonic Lumix S9 bevezető akció - Itt a Fotoplus-nál!

Panasonic
Kuponkód
Szűrés törlése
Panasonic Lumix S9 bevezető akció - Itt a Fotoplus-nál!

Érvényes: 2024.07.31. szerda éjfélig Panasonic Lumix S9 vázakra / kitekre és a promócióban szereplő Panasonic Lumix objektívek együttes vásárlása esetén. 

Típusa: csomagajánlatok kuponkód kedvezménnyel.

Kik vehetik igénybe? Magánszemélyek és cégek egyaránt!

Kérdésed van? Írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címünkre!

Panasonic Lumix S9 bevezető akció! 95.000Ft azonnali csomagkedvezmény, ha választasz mellé egyidejűleg a promócióban szereplő objektívek közül| Itt a Fotoplus-nál | Kuponkód: FP-LUMIX-S9

Csomagajánlatban 95.000Ft kedvezmény!

Válassz az új Panasonic Lumix S9 fényképezőgépek közül és egyedijűleg a promócióban szereplő objektívek közül!

Az FP-LUMIX-S9 kuponkóddal 95.000Ft azonnali csomagkedvezményben részesülsz!

Ha  például a csomagajánlatban a kuponkóddal a Panasonic Lumix S 26mm f/8 pancake MF objektívet választod, akkor ez ajándék az új Lumix S9 fényképezőgéped mellé, vagy választhatod a Lumix S 35mm f/1.8, vagy a Lumix S 50mm f/1.8, vagy a Lumix S 85mm f/1.8 objektívet is 95.000Ft kedvezménnyel. 


Hogyan tudod beváltani a kuponkód kedvezményt? Tedd a kosárba a promócióban szereplő Lumix S9 vázat / kitet és a választott objektívet! Add meg a kuponkódot (FP-LUMIX-S9) -> majd ellenőrizd, hogy a kuponkód kedvezményt sikeresen aktiváltad-e! Vidd végig a rendelésed! 

A webáruházban feltüntetett árak NEM tartalmazzák a kuponkód kedvezményt, a feltüntetett árból kerül levonásra a kuponkód kedvezmény! 

Egy Lumix S9-hez csak egy objektív vásárolható a kedvezmény érvényesítéséhez.

Az ajánlat érvényes: 2024. július 31. szerda éjfélig.

Szakmai segítségre van szükséged a választásban? Írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címünkre, látogass el szaküzletünkbe, vegyél részt szakmai rendezvényeinken! A Fotoplus barátságos, segítőkész szakértő csapata nagyon szívesen megválaszolja a kérdéseidet! :)


Az új Panasonic Lumix S9 bemutatása

Hozz létre lenyűgöző tartalmakat közvetlenül az új LUMIX S9 Full Frame fényképezőgéppel, amely rengeteg professzionális funkcióval érkezik, de nincs hozzá szükség szerkesztési készségekre – a fényképezéstől a közzétételig mindössze 30 másodperc alatt.

A LUMIX S9 kicsi és kompakt kialakítása ellenére tele van professzionális funkciókkal. Full-frame érzékelőjével ez a fényképezőgép még gyenge fényviszonyok között is lenyűgöző eredményeket biztosít, így könnyedén készíthet nagy felbontású videókat és lenyűgöző fényképeket.

A fázishibrid autofókusz éles képeket biztosít álló és mozgó témákról egyaránt. Videó esetén garantálja, hogy a téma mindig fókuszban legyen, bárhol is legyen a képen.

A VALÓS IDEJŰ LUT funkció forradalmasítja a tartalmat. Filmszerű megjelenést alkalmazhat közvetlenül a fényképezőgépben, időigényes szerkesztés nélkül. Válassz a sokféle LUT (előbeállítások) közül a LUMIX Lab alkalmazásban, vagy alakítsd ki saját, személyes stílusát a kamerahasználathoz.

A kb. 24,2 megapixeles full-frame CMOS-érzékelő, amely megegyezik a LUMIX S5II érzékelőjével, és a legújabb képfeldolgozó részletgazdag, természetes tónusú tartalmat rögzít. Ráadásul, a fényképezőgép PDAF (fázisérzékelős autofókusz) funkcióval rendelkezik, amely kiváló témakövetést biztosít, az Active I.S. funkció pedig még kézből történő fényképezés esetén is jelentősen csökkenti a fényképezőgép rázkódásából eredő elmosódást, így a felhasználók bármilyen helyzetben magabiztosan fényképezhetnek.

A LUMIX S9 lehetővé teszi az alkotók számára azt is, hogy a népszerű REAL TIME LUT funkcióval a fényképezőgép vázán található új, "LUT" gomb segítségével könnyedén élvezhessék a népszerű, klasszikus vagy egyedi színstílusokat a kamerán belül.

Ezenkívül az új LUMIX Lab alkalmazással az alkotók egyedi LUT színfájlokat fejleszthetnek saját okostelefonjukon. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók könnyedén létrehozhatják és megoszthatják egyedi fényképeiket és videókat anélkül, hogy utólagos számítógépes szerkesztésre lenne szükségük, így tovább bővülnek a kreatív lehetőségek. Az új alkalmazással még gyorsabb az adatátvitel a fényképezőgép és az okostelefon között.

A LUMIX S9 bevezeti az új MP4 Lite felvételi formátumot. Az Open Gate 4:2:0 10 bites, 30p/25p formátumban történő felvételkészítéssel az alkotók kiváló minőségű videókat rögzíthetnek az okostelefonok számára optimális formátumban, és a LUMIX Lab alkalmazással könnyedén átméretezhetik a képarányokat a közösségi média igényeinek megfelelően. Ennek az új, egyszerűsített szerkesztési munkafolyamatnak köszönhetően a tartalomkészítők útközben is könnyedén készíthetnek felvételeket és oszthatják meg azokat.

A Panasonic célja, hogy a LUMIX S9 segítségével új, élvezetes fotózási élményt kínáljon az alkotóknak, zökkenőmentessé és felhasználóbaráttá téve az utat a pillanat megörökítésétől a világgal való megosztásig.

A LUMIX S sorozat első kompakt modellje, amely a kisméretű és könnyű testet kiváló képminőséggel ötvözi.

 • A kompakt és könnyű váz súlya körülbelül 403g*3
 • A kb. 24,2 megapixeles, full-frame CMOS-érzékelő és a legújabb képfeldolgozó erőteljes képalkotási teljesítményt nyújt.
 • Továbbfejlesztett, valós idejű témafelismerés AF PDAF (fázisérzékelős autofókusz) funkcióval a pontosabb témakövetési teljesítmény érdekében.
 • A kategória vezető képstabilizáló technológiája: 5 tengelyes Dual I.S.2 (6,5 fokozat*4), Body I.S. (5 fokozat*5) és Active I.S. kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, amikor járás közben fényképez. A perspektivikus torzításkorrekcióval és az E-Stabilization (Video) funkció High módjával most még stabilabb felvételek készíthetők menet közben is.
 • Új, okostelefonra optimalizált MP4 Lite formátum Open Gate videomóddal
 • Szabadon elforgatható hátsó képernyő a rugalmas felvételkészítéshez minden szögből

Új LUMIX Lab alkalmazás a könnyed csatlakozásért

 • Fényképek és videók nagy sebességű átvitele fényképezőgépről okostelefonra.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára az egyedi LUT-fájlok egyszerű létrehozását és okostelefonról a fényképezőgépre történő átvitelét, hogy mindenki kedvenc színváltozataival dolgozhasson.
 • A népszerű alkotók LUT-jai is letölthetők és használhatók az alkalmazásból.
 • Gyorsan és egyszerűen szerkeszthető, közösségi médiamegosztásra optimalizált MP4 Lite videófájlok.

REAL TIME LUT a kreatív kifejezés még szélesebb tárháza

 • Teljesen testre szabható LUT színfájlok tölthetők a kamerára a kreatív felvételek készítéséhez
 • Külön LUT gomb a fényképezőgép vázán a LUT beállítások közvetlen eléréséhez
 • Hozzáadott átláthatóságszabályozás és szemcsézett hatás a még nagyobb kreativitáshoz.
 • Egyszerre akár 2 LUT fájl is alkalmazható

Válassz a promócióban szereplő Lumix S9 vázak / kitek közül:

Válassz a Lumix S9 mellé az alábbi objektív közül (max. 1db-ot)! Az FP-LUMIX-S9 kuponkóddal 95.000 levonásra kerül a végösszegből!

Rögzítés: L-Mount (L-bajonett)
Gyújtótávolság: f=50mm
Maximális rekesznyílás: F1,8
Cikkszám:
599-S-S50E
ingyenes szállítás
Rendelhető
177 700 Ft
2024.05.22

Többféle színben - Jet Black, Crimson Red, Dark Olive és Classical Blue külsővel - kapható LUMIX S9 stílusos társ a mindig mozgásban lévő tartalomkészítők számára.

2024.03.22 VIP Klub

Csatlakozz a Fotoplus Kávézó: Lumix Törzsvásárlói Klubjához! Értesülj az elsők közt a Lumix újdonságokról. Egyedi törzsvásárlói árkedvezményekről, akciókról, illetve az exkluzív szakmai fotós- és filmes rendezvényekről itt a Fotoplus-nál...

forgalmazott márkáink