MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Kattanjki Klub

1. Kattanjki Klubtalálkozó - A Sony Magyarország és a Fotoplus támogatásával!

Sony
Kattanjki
Modell-, portréfotózás
Szűrés törlése
2023.08.10 11:02
1. Kattanjki Klubtalálkozó - A Sony Magyarország és a Fotoplus támogatásával!

Csatlakozz a Kattanjki Klubhoz és vegyél részt a személyes klubtalálkozókon. A Kattanjki Klub támogatója a Sony Magyarország és a Fotoplus!

Ekkor volt: 2023. november 8., szerda.

Kattanjki Klubtalálkozók a Fotoplus és a Sony Magyarország támogatásával!

Filozófia - Segítő szándék, építő kritika. Inspiráció, támogatás, tanulás.

Ilyen volt az 1. Kattanjki Klubtalálkozó | A Sony Magyarország és a Fotoplus támogatásával!

Közel 80 klubtag vett részt ezen az ingyenes eseményen, amelyet a Fotoplus és a Sony Magyarország támogatásának köszönhetően került megrendezésre. Köszönjük, hogy eljöttetek!

Egy rövid megnyitó után két beszélgetéssel indítottunk. Schram Andrással az őszinte és hatásos portré titkait feszegettük, modelljeinkkel, Villányi Klaudiával és Virág Kincsővel pedig a hétköznapi emberek fotózásához adtunk praktikus tanácsokat. Ezután lehetett Schram András és Törő Balázs vezetésével kis csoportokban fotózni. Emellett pedig volt lehetőség a Sony és más gyártók termékeit kipróbálni, ami a klubtagok jelzése szerint az egyik leghasznosabb volt a programon.

Nézd meg az itt készült fotókat is:

Fotók: Oravecz Joe (BlackHat Images) Csipkay Ádám (Fotoplus)

Szervezők és Partnerek

Ihász Ingrid - Kattanjki Klub

A fotózásnak köszönheti, hogy a legszebb pillanatok ma már csak egy kattintásnyira vannak tőle. Hisz benne, hogy a te emlékeid, családod és gyermekeid is megérdemlik, hogy méltóképpen örökítsd meg őket! A Kattanjki Klubban személyesen segít neked, hogy ez így legyen. A legtöbben az utómunka kurzusairól ismerik, melyekben a Lightroom és Photoshop használatát tanítja meg lépésről lépésre.

Eredeti szakmája az online marketing, amit a mai napig gyakorol. Három különböző területen épített fel személyes márkát, emellett pedig 2005 óta számtalan nagy- és kisvállalat kommunikációján dolgozott. A Marketingiránytű fotósoknak című könyve és a Marketing kávé fotósoknak online kurzusa már több mint 1000 fotós vállalkozónak segített a tudatos építkezésben.

Schram András

Világhírű portréfotós, előadó és mentor 

„A legjobb ajándék amit én adhatok valakinek, az a fotó, amit csinálok róla” - Schram András - többszörös nemzetközi díjazott fotós.

Karrierje több mint két évtizedet ölel fel, amely során sok ezernyi témát örökített meg. Munkásságát portré-, divat-, mozi-, díszlet-, szerkesztő- és esküvői fotózás terén több ezren követik és csodálják, és ennek jó oka van. Nem meglepő, hogy fotói rendszeresen szerepelnek hírességekkel a magazinok címlapjain. Világsztárokról, művészekről és színészekről készít portrékat. Fotói kiválóan tükrözik egyedi látásmódját, amelyek az emberi érzelmeket, az intimitást és a pillanat varázsát adják vissza. Jelenleg Kanadában él, de minden évben rendszeresen hazatér. Fotós előadásokon, workshopokon segíti a hazai fotósok munkáját, fejlődését.

Törő Balázs

Nemzetközi divat- és portréfotós, előadó

Villányi Klaudia - modell

Virág Kincső - modell

Sony Magyarország

A rendezvény a Sony Magyarország támogatásának köszönhetően valósulhat meg. Kiss Attila (Sony Magyarország), Felföldi László (Sony Magyarország), Veres Andrea (Sony Magyarország). Köszönjük! :)

Fotoplus Csapata 

 

A Fotoplus és a Sony Magyarország Csapata mindent megtesz, hogy szakértelmünkkel hozzájáruljunk a Kattanjki programok sikeréhez! 

 

Mi is az a Kattanjki Klub?

A Kattanjki Klub egy közösség és fotótanfolyam elsősorban online formában azoknak a hobbi- és profi fotósoknak, akik a legszebb pillanatokat minőségi fényképeken szeretnék megörökíteni és a fotózással “kattannak ki” a hétköznapokból.

Fotózz úgy, ahogy szeretnél! Azaz: Tanulj meg olyan fotókat készíteni, amilyeneket megálmodtál! Fotózz szabadon bármilyen eszközzel és témában!

A klub 4 fő pillére:

Online és személyes tanulás, fejlődés a fotózásban: A klub tagjainak lehetőségük van részt venni online tanfolyamokon és személyes találkozókon, ahol a fotózás, az utómunka, és a vállalkozás/marketing terén tanulhatnak a legjobb hazai fotósoktól, illetve marketing szakemberektől.

Visszajelzés a fotóidra, megerősítés és önbizalom építés: A klubon belül folyamatos képértékelésekre számíthatsz, így kapva kapsz hasznos visszajelzést az alkotásaidra, amivel még jobbá válhatsz.

Támogató fotós közösség: A klub tagjai egy külön előfizetői csoportban, 100%-ban a Kattanjki szellemében oszthatják meg alkotásaikat, segíthetik és inspirálhatják egymást.

Kedvezmények és extrák: A tagságod mellé különleges kedvezményeket és extrákat is kapsz a Fotoplus jóvoltából, amelyek önmagukban bőven visszahozzák az előfizetés árát.

A Kattanjki Klub támogatója a Sony Magyarország és a Fotoplus!

A Fotoplus a Kattanjki kezdeményezések kiemelt támogatója már 2021 óta, nem volt kérdés számunkra, hogy a klub mögé álljunk. 

Hogyan tudsz részt venni a Kattanjki Klubtalálkozókon?

A rendezvényen a Kattanjki Klubtagok vehetnek részt előzetes regisztrációval! 

Még nem vagy Kattanjki Klubtag? Jelentkezz itt!

 

2023.08.24

Mikor volt? 2023. október 13-án.

Hol? Kaáli Autó-Motor - Dörgicse (Balaton-felvidék, Káli-medence)

Sigma & Fotoplus közös tesztnap fantasztikus környezetben! 

Miről szól? Részt vehetsz ebben a "Benzingőzös Csodaországban" tartott közös autófotózáson, egy kérdezz-feleleken Mosoni Péterrel, Vályi Istvánnal, Csikós Zsolttal. Sőt egy igazi "Vályi Pistás" ismertetőn, bemutatón az itt kiállított kedvenc veterán autóiról.   

2023.09.05

Mikor volt? 2023. november 3-án pénteken

Itt: Budapest, Vasas Jégcentrum, Centerpálya

Miről szólt? Fotoplus & Sony sportfotós rendezvény a Budapest Jégkorong Akadémia HC - DAB jégkorong mérkőzésen.

Nem csak Sony felhasználóknak! 

2023.06.21

A Fotoplus és a Sony Magyarország szervezésében, támogatásával.

Mikor volt? 2023.07.07-én pénteken.

Hol? A pécsi Zsolnay Fényfesztiválon.

Miről szólt? Fotópályázat, fotóséta, modellek, teszt lehetőség, előadások.

forgalmazott márkáink