MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Speedzone

Speedzone.hu & Vályi Pista a Kaáli Autó-Motor Múzeumban - Sgma & Fotoplus

Sigma
Balaton-felvidék
Szűrés törlése
2023.08.24 21:22
Speedzone.hu & Vályi Pista a Kaáli Autó-Motor Múzeumban - Sgma & Fotoplus

Mikor volt? 2023. október 13-án.

Hol? Kaáli Autó-Motor - Dörgicse (Balaton-felvidék, Káli-medence)

Sigma & Fotoplus közös tesztnap fantasztikus környezetben! 

Miről szól? Részt vehetsz ebben a "Benzingőzös Csodaországban" tartott közös autófotózáson, egy kérdezz-feleleken Mosoni Péterrel, Vályi Istvánnal, Csikós Zsolttal. Sőt egy igazi "Vályi Pistás" ismertetőn, bemutatón az itt kiállított kedvenc veterán autóiról.   

Ilyen volt...! "Fotózás a Benzingőzös Csodaországban" | Vályi Pistával, Csikós Zsolttal "Csíkkal" a Speedzone.hu Csapatával és Mosoni Péterrel | Sigma Magyarország & Fotoplus

Köszönjük mindenkinek aki itt volt és azoknak is akiknek köszönhetően megvalósulhatott ez az elképesztően jó fotós szakmai rendezvény! :) 

Nézd meg a Speedzone.hu műsorát Vályi Pistával, Csíkkal és Mosoni Péterrel ezen a Fotoplus & Sigma Magyarország rendezvényen! - Meglesz az 50.000 megtekintés? :)

Speedzone extra: Objektívek, fókuszok és Lamborghinik: Amikor valami új robban be a piacra, ami csodát ígér, akkor mindig jó, ha odaállítjuk a már meglévő csodák mellé és feladjuk a leckét. A Fotoplus kihívást keresett a Sigmának, mi szívesen szolgáltattuk. Autócsodák és csodás képek megvárásra. A Kaáli Autó-Motor Múzeumból!

Nézd meg a rendezvényről készült werkvideót:

Szeretnél értesítést kapni fotós, videós szakmai rendezvényekről? 

Töltsd ki az értesítési űrlapunkat:

Ehhez KATTINTS IDE!

Ez volt a program ezen a rendezvényünkön:

Vályi István a kiválasztott kedvenc veterán autóiról beszél, mesél. Kérdezz-felelek, kötetlen beszélgetés Vályi Pistával. 

Autófotózási lehetőségek, Sigma objektívek, prémium vázak további tesztelése élesben, Mosoni Péter tippjeivel. 

Kézbe veheted, kipróbálhattad a Sigma Magyarország teljes demó termékpalettáját és kompatibilis MILC fényképezőgép márkák zászlóshajóit.

Exkluzív fotós szakmai program, a szokásos jó hangulatban a Fotoplus-nál.

Helyszín: 

Kaáli Autó-Motor Múzeum

Köszönjük a szervezők és Partnereknek!

Sigma Photo Magyarország

Mosoni Péter - kreatív autófotós, meghatározó autómárkák, cégek fotósa és a Kaáli Autó-Motor Múzeum hivatásos fotósa

Vályi Pista & Csikós Zsolt "Csík"- két fogalom a hazai autós újságírás és média világában

speedzone.hu Csapata

Kaáli Autó-Motor Múzeum

Fotoplus Csapata, munkatársak

 


Sigma & Fotoplus fotós szakmai rendezvény - A "Benzingőzös Csodaországban| Vályi Pistával, Csíkkal a Speedzone.hu Csapatával és Mosoni Péterrel | 2023. október 13. péntek 14:00 | Kaáli Autó-Motor Múzeum

Exkluzív fotós program, a szokásos jó hangulatban a Fotoplus-nál.
Élesben tesztelheted, kézbe veheted a Sigma Magyarország teljes demó termékpalettáját és kompatibilis MILC fényképezőgép márkák zászlóshajóit.
Itt a helyed, ha nem egy száraz előadásra, vagy értékesítésre épülő rendezvényre vágysz.
  Téged is vár a Fotoplus, a Sigma Magyarország, a Kaáli Autó-Motor-Múzeum, a Speedzone.hu Csapata, illetve Vályi Pista, Csík és Mosoni Péter! :)

Hol és mikor lesz ez a Sigma & Fotoplus rendezvény?

Dátum: 2023. október 13. péntek 14:00

Helyszín: Kaáli Autó-Motor - Balaton-felvidék, Káli-medence - 8244 Dörgicse, Csörgőfa u. 33/2. (Google Térkép itt)

Kiknek a jelentkezését várjuk erre a rendezvényre?

Professzionális, prémium kategóriás eszközzel dolgozó autó, magazin, rendezvény, művész fotósokat, akik szeretnék kipróbálni a Sigma Art objektíveket a gyakorlatban. 

A csalódások elkerülés érdekében kérjük, hogy abban az esetben jelentkezz, ha úgy érzed, hogy a fenti felsorolásba beletartozol.

   

Hogyan tudsz részt venni ezen a Sigma & Fotoplus rendezvényen?

A rendezvény díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Max. létszám: 40 fő 

  A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!

  A jelentkezés még nem jelent regisztrációt! 

  Sikeres regisztráció esetén e-mail-ben értesítünk! 

   Figyelem! Az előadásokról fényképek, videófelvételek készülnek, amelyek a Fotoplus, a Sigma Magyarország és a Speedzone.hu közösségi csatornáin megjelennek. A részvevők ezt a jelentkezéssel tudomásul veszik és elfogadják.

  A tervezett program

  14:00-14:30 - Érkezés, regisztráció.

  14:30-14:35 - Megnyitó és köszöntő.

  14:35-16:00 - Vályi Pista és Csík a kiválasztott kedvenc veterán autóiról beszél, mesél. Kérdezz-felelek, kötetlen beszélgetés Vályi Pistával. 

  16.00-17:30 - Autófotózási lehetőségek, Sigma objektívek, prémium vázak további tesztelése élesben, Mosoni Péter tippjeivel. Kérdésed van, akkor tedd fel nyugodtan a Fotoplus és Sigma Magyarország szakembereinek! :) 

  A végén összeállunk majd egy közös fotóra? :)


  Szervezők és Partnerek

  Sigma Magyarország Csapata

  SIGMA Magyarország támogatásának köszönhetően valósulhat meg ez a valóban exkluzív fotós rendezvény. Köszönjük! :)

  "Hisszük, hogy minden olyan pillanat, amelyet fényképen vagy videón megörökítünk, egy különleges pillanat, amely egyedi jelentőséget hordoz." - Sigma

  Tudtad-e? A SIGMA alapításunk, azaz 1961 óta kizárólag fotózással és videókészítéssel kapcsolatos termékeket gyárt. Vagyis minden energiájukkal a képalkotáshoz kapcsolódó termékek fejlesztésére koncentrál. Valamennyi termékük ízig-vérig „Made in Japan”. Objektívjeik az egyetlen, Aizuban található gyáregységben készülnek, az alapanyagok pedig a Tohoku régióból származnak. 

  Vályi István

  Fotó: Tarsoly Ádám

  Speedzone egyik arca és műsorvezetője. Vályi Pista neve mára már fogalom a hazai autós újságírás és média világában, illetve az autózás szerelmesei körében is. Autós témákkal kapcsolatos tudásával és szenvedélyével képes rengeteg embert inspirálni. Nem csak az autózás rajongóit. 

  Csikós Zsolt "Csík"

  A Speedzone egyik arca és műsorvezetője. újságíró, blogger, autós csávó, autótesztelő, Év Autója-zsűritag, veterános szakíró, önjelölt oldtimeres önsorsrontógép, több autós könyv szerzője. Csikos Zsolt "Csík" neve mára szintén fogalom a hazai autós újságírás és az autómániások körében.

  Mosoni Péter

  Kreatív magyar autófotós. Meghatározó autómárkák, cégek fotósa - Mercedes-Benz Global, Pappas, Volkswagen, Lexus Buda, MINI Hungary illetve a Kaáli Autó-Motor Múzeum hivatásos fotósa.

  "A fényképezést 18 éves koromban kezdtem, és rájöttem, hogy össze tudom kapcsolni a fotózást másik szenvedélyemmel - az autókkal. Az autós fotózás karrierem autók iránti rajongásból kezdődött, és minden azzal kapcsolatos dologból, majd sikeres karrierré alakult, ahol autókat fotóztam. Eredetileg barátaim büszkeségeiről készítettem fényképeket, később gyűjtők és helyi kereskedések kerestek meg. Ma már segítséget tudok nyújtani reklámokhoz, brosúrákhoz, sajtóhoz, szerkesztéshez, utómunkához, stock fotókhoz és még sok más területhez"  - Mosoni Péter

  A Speedzone.hu Csapata

  Bessenyey Péter (operatőr), Cseh Gábor (operatőr), Sallós-Kovács Péter (operatőr)

  "2017 júniusa óta hiszünk töretlenül abban, hogy érdemes hétről hétre online video tartalmat gyártani, amit korábban csak televízióba készítettünk.

  Közel hozzuk hozzád az autózást és mindent, ami körülötte van. Gépek, emberek, történetek, ahogy te is szeretnéd. Fűszerként pedig egy maréknyi őrület és vakmerőség." - Speedzone.hu

  Kaáli Autó-Motor Múzeum

  Kaáli Nagy Géza professzornak, az egykori Kaáli Intézetek alapítójának régi vágya vált valóra. Az elmúlt néhány év alatt létrehozta és látogathatóvá tette az ország legnagyobb legnagyobb és legváltozatosabb járműgyűjteményét. Az összes jármű üzemképes és eredeti újszerű vagy felújított, restaurált állapotban tekinthető meg.

  A gépkocsik gyűjteménye egyedülálló az országban. Több olyan jármű akad, amelyből Magyarországon csupán egyetlen példány található. A fő helyen a 109 éves F.N. Model 1950s szerepel. További fénypontok: MG TC (1949), Fiat Special F3 (1952), Lea-Francis 14 HP (1953), Alvis TC,108/G Graber-Willowbrook (1955), Borgward Isabella Coupe (1960), Lancia Flaminia GT 2.5 Touring (1960), Facel Vega II (1963), Iso Lelle (1971), Lamborghini Espada (1973),. Rover P5b Coupe (1973). 

  Olyan világhírű modellek állnak itt egymás mellett, mint a Ford Model T, Plymouth 30U, Rolls-Royce Silver Shadow, Bentley Continental R, Aston Martin V8, BMW 502 (a “barokk angyal”), Cadillac 62, Mercedes-Benz 190 SL, Porsche 356B, Ford Mustang, Volvo P1800S, Jaguar E-type, Maserati Merak, Ferrari 208 GT4, Morgan 4/4, Willys M38, Chevrolet 3100, Alfa Romeo Montreal, Volkswagen Transporter “Samba”, Rover, Bitter Coupe SC 3.0 és még sorolhatnánk tovább. 

  Sehol a világon nem található egy fedél alatt annyi magyar gyártmányú motorbicikli, mint itt Dörgicsén. Méray 1000, WM Csepelek, SHB, BM, Mátrák, túra Csepelek, Tünde, Panni, Berva, Danuvia és az összes Pannónia egészen az 1975-ben gyártott P12-s modellig, köztük olyan ritkaságokkal, mint a Pannónia MC62 vagy a Danuvia DMC125. A volt szocialista országokban gyártott motorbiciklik jeles képviselői is a gyűjteményt erősítik.

  Fotoplus Csapata 

  Ismerd meg személyesen Molnár Csaba fotós kollégánkat, aki a kiemelt fotós-, videós Partnereink, Barátaink munkáját segíti. Fordulj bátran Csabához!


  Fotoplus infóvonal:

  Infóvonal a rendezvényünkkel kapcsolatban:  Molnár Csaba: +36707092971, molnar.csaba@fotoplus.hu

  Tipp: mentsd el ezt az oldalt a kedvencek közé! 

  Néhány fotó a Kaáli Autó-Motor Múzeumból:

  2023.09.29

  Érvényes: 2023.10.01-tól-2023.11.15-ig!

  Típusa: Pénzvisszatérítés (a feltüntetett árakból kerül visszautalásra a bankszámládra).

  Kik vehetik igénybe? Magánszemélyek és cégek egyaránt!

  Kérdésed van? Írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címünkre

  forgalmazott márkáink