MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Rendezvények

FotoSport Podcast 3. adás - Sportfotózásról, nem csak sportfotósoknak

Youtube-on visszanézhető!
Sportfotózás
Szűrés törlése
2024.04.03 08:56
FotoSport Podcast 3. adás  - Sportfotózásról, nem csak sportfotósoknak

Mikor volt a premier? 2024. július 1-én hétfő este 20:00-kor.

Téma: Hogyan dolgozunk sportfotósként? Workflow és tippek a különböző munkafolyamatokhoz! A felkészüléstől, a fotózáson át az archiválásig.

Kövesd Te is Kutasi Petra, Rébay Viktor, Vörös Dávid rendszeresen jelentkező podcast kerekasztal beszélgetéseit a Fotoplus Youtube csatornáján. 

FotoSport Podcast - Kutasi Petrával, Rébay Viktorral, Vörös Dáviddal - Sportfotózásról, nem csak sportfotósoknak

A FotoSport podcast adásaiban betekintést nyerhetsz a sportfotózás világába. Kutasi Petra, Rébay Viktor és Vörös Dávid sportfotósok, személyes élményeiket, meglátásaikat, kulisszatitkaikat osztják meg a munkájukról, szenvedélyükről a sportfotózásról. A podcastok nem csupán a sportfotósok számára lehetnek érdekesek, hanem mindenkinek, aki érdeklődik a sport, vagy a fotózás világa iránt. 

FotoSport Podcast 03 első adás: "Hogyan dolgozunk sportfotósként? Workflow és tippek a különböző munkafolyamatokhoz! A felkészüléstől, a fotózáson át az archiválásig." - Nézd vissza a 3. adást!

Csatlakozz az adás Facebook eseményéhez: KATTINTS IDE!

FotoSport Podcast 02 első adás: "Mitől jó egy sportfotó?" - Nézd vissza a 2. adást! :)


FotoSport Podcast 01 első adás: "Kezdő a pályán?" - Nézd vissza a 1. adást! :)

 

Itt is megtalálsz minket!

FotoSport adások: Itt a Fotoplus Youtube csatornáján!

FotoSport: Instagram

Kutasi Petra: Instagram

Rébay Viktor: Instagram

Vörös Dávid: Instagram

Szeretnél e-mail-ben értesítést kapni a FotoSport Podcast adásokról? Ehhez kattints ide!

A FotoSport podcast későbbi epizódjaiban a sportszakma különböző területeiről érkező vendégek is csatlakoznak majd hozzájuk. Válogatott játékosok, sportvezetők, sportmarketingesek, vagy éppen jogszabályokat ismerő szakemberek. Értékes tanácsokkal, inspirációval szolgálhatnak számodra, hogy fejleszthesd a saját munkádat a sportfotózás terén (is).

A FotoSport podcast és a Fotoplus célja egy olyan baráti, szakmai közösség építése, ahol az emberek megoszthatják egymással a szenvedélyüket és tapasztalataikat a fotózás, sportfotózás világáról.


Kutasi Petra - sportfotós

Kutasi Petra, szabadúszó sportfotós, aki az amerikai futballra fókuszálva ugrott fejest a sportfotózás világába. Három évvel ezelőtt még csak egy hobbinak indult, ami kikapcsolja őt az irodában töltött napok után, azóta a szenvedélye ez a szakma. Jelenleg csapatfotós posztot tölt be a Fehérvár Enthroners-nél és a Magyar Amerikai Futball Válogatottnál

Rébay Viktor - sportfotós

Rébay Viktor kosárlabdára specializálódott szabadúszó sportfotográfus, a Nikon Magyarország vezető fotográfusa, akit az elmúlt években "teltházas" sportfotós rendezvényeinken már sokan személyesen is megismerhettetek. Fotós pályája 2001-ben, a MiZo-Pécsi VSK-val való együttműködéssel indult, majd két évvel később már a csapat hivatalos fotósaként dolgozott. A szintén élvonalban szereplő pécsi férfi kosárlabda klub eseményeit 2005-től kezdődően, egy évtizeden keresztül dokumentálta. 2006-tól számos, a FIBA által rendezett nemzetközi torna vezető fotóriportere. Az évek során a FIBA (Nemzetközi Kosárlabda Szövetség) fotósaként közel 20 országban dokumentálta már a kosárlabdasport legfontosabb tornáit, melyeken Világ- és Európa-Bajnokságok vezető fotográfusa is volt.

Vörös Dávid - sportfotós

Vörös Dávid a Magyar Jégkorong Szövetség és az UTE jégkorong szakosztályának a fotósa"Nagyjából 9 éve dolgozom sportfotósként az élsportban. Az eddigi egyik legkedvesebb munka számomra, hogy a magyar jégkorong válogatott fotósa lehetek immáron 2 éve, hiszen én is űztem a sportágat közel 20 évig. A munkámban kiemelten fontosnak tartom, hogy jó emberi kapcsolatokat tudjak kialakítani. Csak így tudok közel lenni a játékosokhoz olyan pillanatokban, amikor már feszült a hangulat, vagy koncentrálnak egy fontos mérkőzés előtt-közben.  Igyekszem olyan képekkel megszínezni a galériáimat, amiket másnak nincsen lehetősége lefotózni, ezzel meghálálni a bizalmat, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezekben a helyzetekben ott lehet. Szeretném ezekkel a fotókkal a sportolók valódi, pályán kívüli arcát is megmutatni, hiszen a jégen mindenki ismeri már őket, de ami az öltözőben történik, azt kevesen láthatják" - Vörös Dávid

1. rész: Vendégünk Rébay Viktor sportfotós, a Fotoplus és a Nikon Magyarország kiemelt fotográfusa

Cukorral, vagy cukor nélkül? Tükörrel, vNézz be Te is egy kávéra, üdítőre Te isagy tükör nélkül? Évtizedek óta, vagy pár éve? Esküvőn, stúdióban, természetben, mérkőzésen? Mi a közös? Talán a szenvedély, kitartás, szorgalom, alázat, a fotózás iránti szerelem? Kóstolj bele Te is! :)

Jelentkezési határidő: 2024. január 30. kedd éjfél, max. 8 fő részére. 

Számos sportágban, témában, helyszínen, elméletben és gyakorlatban, válogatott és NB 1-es mérkőzéseken, akkreditált sportfotósként, személyes mentorálással, 4 hónapon keresztül, majd utánkövetéssel. Vörös Dáviddal, vendég sportfotósokkal, sportmarketing szakemberekkel, egy kreatív, baráti, támogató közösségben. A sportban elhelyezkedni kívánók számára. 

Várhatóan nagy lesz a túljelentkezés, ezért fontos, hogy a pályázati űrlapot pontosan, részletesen és időben töltsd ki. 

2024.01.11 Nikon Sportfotózás

Mikor volt? 2024. január 27-én, szombaton, 16:30-tól.

Itt: Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont.

Miről szólt? Fotoplus & Nikon sportfotós rendezvény Rébay Viktorral a TFSE MTK vs. Vasas Akadémia női NB 1-es kosárlabda mérkőzésen.

Nem csak Nikon felhasználóknak! 

Mikor volt? 2023. május 9-én

Itt: Budapest, MWM-Dome

Miről szólt? Fotoplus sportfotós rendezvény a Magyarország - Kanada jégkorong-válogatott mérkőzésen.

Mikor lesz? 2024. május 7-én, kedden, 16:15-től.

Hol: MVM Dome - 1098 Budapest, Üllői út 131. (Google Térkép link itt

2023.07.02 Nikon Sportfotózás

Mikor volt? 2022. november 13-án

Itt: Budapest, Ludovika Aréna

Miről szólt? Közös sportfotózás a Ludovika Csata - VBW CEKK Cegléd, női kosárlabda NB I-es alapszakasz mérkőzésen Rébay Viktorral és a Nikonnal!

forgalmazott márkáink