MEGBÍZHATÓ PARTNERE 1990 ÓTA

Rendezvények

Szakmai Nap & Találkozó: Nagy Gábor Sony nagykövet - Outdoor, adventure és reklámfotózás / videózás!

Sony
Természetfotózás
Filmkészítés
Szűrés törlése
Szakmai Nap & Találkozó: Nagy Gábor Sony nagykövet - Outdoor, adventure és reklámfotózás / videózás!

Mikor lesz? 2024. július 23-án kedden 14.30-tól. 

Hol? Fotoplus Pro Fotó- és videószaküzlet - 1117 Budapest, Nádorliget utca 7/b. (Google térkép link itt)

Miről szól? Sony szakmai nap és találkozó Nagy Gáborral a Sony nemzetközi nagykövetével | Fókuszban az outdoor, adventure és reklámfotózás / videózás | Teszt lehetőség egy finom kávé mellett.

Fotoplus Kávézó - Szakmai Nap & Találkozó: Nagy Gáborral a Sony nemzetközi nagykövetével | Fókuszban az outdoor, adventure és reklámfotózás / videózás | 2024. július 23. kedd | Budapest |

Tipp: mentsd ezt az oldalt a kedvencek közé, hogy később is megtaláld az infókat!

Mit jelent a Fotoplus Kávézó? 

Cukorral, vagy cukor nélkül? :) Gyere és csatlakozz ehhez a filmes / fotós találkozóhoz, egy finom kávé mellett! A Fotoplus Kávézó egy kellemes baráti hangulatú, beszélgetős szakmai találkozó, élménybeszámoló, szakmai előadás, teszt lehetőség. 

Most ezen a napon az outdoore, adventure és reklámfotó / videó kerül majd fókuszba. Természetesen a Sony Magyarország teljes demókészlete itt lesz majd. Sőt, minden bizonnyal egy igazán érdekes, inspiráló, gyakorlati tapasztalatokkal teli előadáson is részt vehetsz...!  

Itt lesz Nagy Gábor a Sony nemzetközi nagykövete, világmárkák és turisztikai ügynökségek fotósaGábor egy igazán tapasztalt outdoor és adventure fotós, így előadása igazán izgalmas és tanulságos lehet számunkra. Csatlakozz ehhez a programunkhoz...! :) 

Hogyan tudsz részt venni ezen a Sony & Fotoplus rendezvényen?

A rendezvény díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


Helyszín: Fotoplus PRO fotó- videó szaküzlet - 1117 Budapest, Nádorliget utca 7/b. (Google térkép link itt)

Dátum: 2024. július 23. kedd.


Program:

14:15 - Érkezés

14:30 - 14:45 - Kiss Attila (Sony Magyarország): A tájfotózáshoz, filmezéshez ajánlott Sony vázak és objektívek. 

14:45 - 15:45 - Nagy Gábor - Workflow & élménybeszámoló

Mi inspirálta, hogy outdoor és adventure fotós legyen? Hogyan kezdte a pályafutását ezen a területen? Milyen tanácsot adna azoknak, akik most szeretnék elkezdeni az fotózásnak ezt a műfaját? Hogyan talál inspirációt a fotózásokhoz? Mik a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe vesz egy kép kompozíciójánál? Utómunka?

Milyen felszerelést használ a leggyakrabban a munkái során? Milyen kiegészítőket használ a fotózások során? Van-e kedvenc objektívje, kamera beállítása? Használ-e speciális védőtokokat vagy burkolatokat a kameráihoz? Milyen óvintézkedéseket tesz a felszerelés sérüléseinek elkerülése érdekében? Hogyan oldja meg a kamerák és egyéb eszközök energiaellátását hosszú túrák során? Milyen típusú akkumulátorokat és töltőket használ, és mennyi tartalékot visz magával? Milyen megoldásokat használ a képek biztonsági mentésére a terepen? Hogyan kezeli az adatokat, hogy ne veszítsen el egyetlen fontos képet sem?

Hogyan készül fel egy fotózásra? Milyen kihívásokkal szembesült a legextrémebb környezetekben? Hogyan kezeli az időjárás viszontagságait és a szélsőséges körülményeket? Volt-e valaha olyan helyzet, amikor fel kellett adnia egy fotózást a körülmények miatt? Melyik volt a legemlékezetesebb fotózása és miért? Van-e kedvenc helye, ahová mindig visszatérne fotózni?

Hogyan építi a kapcsolatokat nagy márkákkal és turisztikai ügynökségekkel? Milyen tanácsot adna azoknak, akik szponzorációt vagy megbízásokat szeretnének kapni?

15:30 - 16:30 - Kötetlen, szakmai, baráti beszélgetés Nagy Gáborral, a Sony Magyarország és a Fotoplus Csapatával - Sony fényképezőgép és objektív teszt lehetőség 

Kötetlen találkozó, szakmai beszélgetés, tapasztalatcsere Nagy Gáborral, a Sony és a Fotoplus szakembereivel. Kipróbálhatod, kézbe veheted a Sony Magyarország teljes demó termék palettáját. Itt lesz pl. a Sony Alpha A9III, A1, A7RV, A7RIV, A7IV, A7III, A7CII, A7CR, A6700, a ZV sorozat, az FX30, FX3, FX6 és rengeteg Sony objektív is. 

A SZABAD HELYEK BETELTEK!

A jelentkezés leadása még nem jelent regisztrációt! 

Sikeres regisztrációt követően értesíteni fogunk!

   

Fotók - Nagy Gábor (lapozható):

Nagy Gábor - a Sony nemzetközi nagykövete

Nagy Gábor - a Sony Magyarország fotó nagykövete. Outdoor és adventure fotós, aki a legtöbbet a magas hegyekben és a sarkkör környékén fotózik nagy márkáknak és turisztikai ügynökségeknek.

Sony Magyarország

A rendezvény a Sony Magyarország támogatásának köszönhetően valósulhat meg. Kiss Attila (Sony Magyarország), Felföldi László (Sony Magyarország) Köszönjük! :) 

Tudtad-e? A Sony-t 1946-ban Ibuka Maszaru mérnök és Morita Akio fizikus alapított Tokióban. Jelenleg világszerte több mint 100.000 alkalmazott alkotja a Sony Csapatát. Az évek során a Sony meghatározó szereplővé vált az elektronika, zene- és filmipar területén is (Sony Music Entertainment, Sony Pictures Entertainment). Piacvezető termékei közé tartozik a Sony Alpha fényképezőgépek, a PlayStation, Sony Bravia televíziók, de ilyen volt például a legendás Walkman is. A Sony globálisan ismert és elismert márka a minőség és az innováció terén. Csatlakozz Te is a Sony Alpha sikeres tartalomkészítői közé! :)  Köszönjük, hogy Sony Magyarország ismét egy remek hazai kezdemény mögé állt. 

Csatlakozz Te is a Sony Alpha sikeres tartalomkészítői közé! :) Köszönjük, hogy Sony Magyarország ismét egy remek hazai kezdemény mögé állt.

Fotoplus

Ismerd meg személyesen munkatársainkat, aki a fotós-, videós Partnereink, Barátaink munkáját segítik. Munkánk során örömöt jelent számunkra, ha segíteni tudjuk a fotográfusok és filmkészítők munkáját, szenvedélyét.

Tudjuk, hogy a fotográfia és a mozgógép készítés nem csak technikai folyamat, hanem életérzés is. Filozófiánk központi eleme a segítő, pozitív és barátságos hozzáállás. Mi ebben hiszünk! :)

Fotón: Nagy Gábor a Sony Magyarország fotós nagykövete. Csatlakozz a rendezvényhez, ismerd meg Gábor munkásságát!

2024.03.22

Csatlakozz a Fotoplus Kávézó: Sony Törzsvásárlói Klubjához! Értesülj az elsők közt a Sony újdonságokról. Egyedi törzsvásárlói árkedvezményekről, akciókról, illetve az exkluzív szakmai fotós- és filmes rendezvényekről itt a Fotoplus-nál...

2024.06.12

Érvényes: 2024. szeptember 30-ig.

Típusa: Kuponkód kedvezmény a promócióban szereplő termékekre.

Kik vehetik igénybe? Magánszemélyek és cégek egyaránt!

forgalmazott márkáink